Minitron Avoin yhtiö on vuonna 2000 perustettu suomalainen yritys, joka toimii Vantaalla.

Minitron Avoin Yhtiö

Lapintie 11
01760 Vantaa
p. 0400 606 681
Y-tunnus: 2369346-0
info@tuontihuolinta.fi


Huolinnassa kontaktisi on Kaj Tarvainen, joka on toiminut tuonnin ja viennin parissa jo yli 30 vuotta. Hänellä on hyvät suhteet niin koti- kuin ulkomaisiinkin palveluntarjoajiin, ja pystymme tarjoamaan tavaroidesi huolinnalle ja kuljetukselle kilpailukykyisen hinnan.

Niin tyytyväiset uudet asiakkaat kuin toistuvasti meille palaavat vanhat asiakkaatkin ovat todisteena siitä onnistuneesta työstä, jota olemme tehneet jo kauan. Meille jokainen asiakas on se tärkeä asiakas, ja autamme maahantuonnin kaikissa vaiheissa, oli se sitten kontin purku tai tavaran jatkokäsittely. Lähetämme kappaletavarakuljetuksia säännöllisesti kuljetusliikkeiden sekä Matkahuollon kautta ympäri Suomen, joten tiedustele meiltä rahtipalveluita, jos et itse pääse Helsinkiin noutamaan tuontilähetystäsi.

Olemme myös pitkän linjan autoharrastajia ja osaamme neuvoa sinua kaikissa auton maahantuontiin liittyvissä asioissa. Me ymmärrämme, että jokainen maahantuotu auto on jonkun ehkä jopa kuukausikaupalla hartaasti odottama silmäterä, eikä ole samantekevää minne se puretaan kontista ja kuka sen purkaa. Me puhumme sujuvasti autoharrastajan kieltä ja autamme autosi mutkattomaan alkuun uudessa kotimaassaan.

Mikäli vasta harkitset tavaran ostamista USA:sta, voimme auttaa myös tässä antamalla käyttöösi osoitteen Floridassa, jonne voit tilata tavaroita mm. internetin kauppapaikoilta. Ota yhteyttä, niin pistetään tavara liikkeelle!

Toimeksiannot suoritetaan Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisten määräysten (PSYM 2000) mukaisesti lukuun ottamatta 6 §:ssä tarkoitettua aikalupausta sekä 27 C 3 -kohdassa mainittua vakuuttamisvelvollisuutta.