• 0400 606 681

    Lapintie 11 01760 VANTAA

  • info@tuontihuolinta.fi

    Ota yhteyttä!

Tuonti USA:sta

Ylivoimaisesti suurin osa kauttamme Yhdysvalloista maahantuotavasta tavarasta on autoja ja niiden osia. Olemme vuosien kuluessa tullanneet Suomeen satoja jenkkiautoja, ja yleensä olemme itse myös paikalla valvomassa konttien purkausta, joten voit olla turvallisin mielin siitä, että ajoneuvosi vastaanotto uudessa kotimaassaan on asianmukainen.

Kappaletavaran tuonti

Kun käytät huolintapalveluitamme, sinun ei itse tarvitse käydä tullissa lainkaan vaan noudat tavaran satamasta tulliterminaalista tai meidän varastostamme. Tulliterminaali Helsingin Vuosaaren satamassa on avoinna arkisin klo 8-16, mutta omalta varastoltamme nouto onnistuu sovittaessa myös muina aikoina.

Mikäli kyseessä on pienehkö lähetys, lähetämme sen sinulle rahdinkuljettajien palveluita käyttäen. Kappaletavaralle tarjoamme Matkahuollon edulliset sopimusrahdit ympäri Suomen.

Auton tai moottoripyörän tuonti

Myös autojen ja moottoripyörien ollessa kyseessä hoidamme paperityöt puolestasi siihen pisteeseen, että sinun tehtäväksesi jää vain satamasta ajonevosi noutaminen ja katsastuskonttorilta siirtokilpien hankkiminen.

Autot ja moottoripyörät puretaan aina kontista tulliterminaalin tiloihin. Tulliterminaali on yleisöltä suljettu alue, ja pääset näkemään ajoneuvosi, kun tulet noutamaan sitä, mutta purkuun asiakkaan ei ole mahdollista osallistua.