Ylivoimaisesti suurin osa kauttamme Yhdysvalloista maahantuotavasta tavarasta on autoja ja niiden osia. Olemme vuosien kuluessa tullanneet Suomeen satoja jenkkiautoja, ja yleensä olemme itse myös paikalla valvomassa konttien purkausta, joten voit olla turvallisin mielin siitä, että ajoneuvosi vastaanotto uudessa kotimaassaan on asianmukainen.

Kappaletavaran tuonti

Kun käytät huolintapalveluitamme, sinun ei itse tarvitse käydä tullissa lainkaan vaan noudat tavaran alihankkijamme noutovarastolta.

Mikäli kyseessä on pienehkö lähetys ja sen edelleen lähettämisestä on sovittu ennen tullausta, toimitamme lähetyksesi sinulle rahdinkuljettajien palveluita käyttäen. Kappaletavaralle tarjoamme Matkahuollon edulliset sopimusrahdit ympäri Suomen.

Auton tai moottoripyörän tuonti

Myös autojen ja moottoripyörien ollessa kyseessä hoidamme paperityöt puolestasi siihen pisteeseen, että sinun tehtäväksesi jää vain ajoneuvosi noutaminen ja katsastuskonttorilta siirtokilpien hankkiminen.

Autot ja moottoripyörät puretaan kontista alihankkijamme toimesta. Pääset näkemään ajoneuvosi, kun tulet noutamaan sitä, mutta purkuun asiakkaan ei ole mahdollista osallistua.